Select your region

Close Sweden EU Asia Other

Press releases

 • 2016-01-29

  u-JAYS nu tillgänglig

  Den svenska hörlursutvecklaren JAYS tillgängliggör nu globalt sin nya och efterlängtade modell u-JAYS via JAYS Online Store och utvalda butiker.

  Read more

 • 2015-12-18

  Jays AB (publ); Delårsrapport Q2 Maj-Oktober 2015

  Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) presenterar idag sin delårsrapport för perioden Maj-Oktober 2015 och redovisar en fortsatt stabilitet på den nordiska marknaden samtidigt som den stora andelen försäljning i SEK i kombination med rådande dollarkurs dragit ner bruttomarginalen för kvartalet.

  Read more

 • 2015-10-22

  Jays AB (publ) har hållit årsstämma

  Stämman beslutade enligt följande Fastställande av resultat- och balansräkning Stämman beslutade att fastställa den i årsredovisningen intagna resultaträkningen och balansräkningen avseende räkenskapsåret 1 maj 2014 - 30 april 2015.

  Read more

 • 2015-10-20

  Jays lanserar a-JAYS Four+

  Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) lanserar nu en uppdaterad version av sin storsäljare a-JAYS Four, under namnet a-JAYS Four+. Den kommer att finnas i matchande metallnyanser för iPhone och andra smartphones och vara tillgänglig för iOS, Windows och Android.

  Read more

 • 2015-09-25

  Jays AB (publ) - Delårsrapport Q1 Maj-Juli 2015

  Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) presenterar idag sin delårsrapport för perioden Maj-Juli 2015 och redovisar en försäljningsökning jämfört med de två närmast föregående kvartalen och en tydlig återhämtning på den nordiska marknaden.

  Read more

< Newer releases Older releases >

Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout