Select your region

Close Sweden EU Asia Other

CAMPAIGN! 50% off all wired Android headphones! 21st-31st May. Use code androidspring at checkout.

Press releases

 • 2013-02-04

  Niklas Johansson har avgått som revisor i Jays AB (publ)

  Niklas Johansson har avgått som revisor i hörlursbolaget Jays AB (publ) på egen begäran. Anledningen till avgången är att Niklas sagt upp sin tjänst som revisor på Ernst & Young AB för att ta ett annat uppdrag utanför revisionsbranschen.

  Read more

 • 2013-01-25

  Jays sluter avtal med Carphone Warehouse för Storbritannien

  Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) fortsätter sin internationella expansion och sluter nu avtal med en av de största brittiska detaljisterna inom telekom, Carphone Warehouse Group PLC, om distribution av en bred produktlinje i Storbritannien.

  Read more

 • 2012-12-17

  JAYS tar Mobile Music till Taiwan

  Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) har sedan tidigare en stark närvaro i Asien och stärker nu detta ytterligare med ett kraftfullt insteg i Taiwan, tillsammans med den betydande distributören inom telekom, E-Sentra.

  Read more

 • 2012-12-14

  Jays visar kraftigt ökad vinst för andra kvartalet

  Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) publicerar idag sin delårsrapport för perioden Maj - Oktober 2012 och redovisar fortsatt stark tillväxt och ökad vinst för andra kvartalet.

  Read more

 • 2012-11-15

  JAYS Mobile Music lanseras i Italien

  Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) stärker nu sin ställning ytterligare i Europa och sluter avtal med ledande distributör inom high-end audio, Sounders Ltd., på den italienska marknaden.

  Read more

< Newer releases Older releases >

Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout