Select your region

Close Sweden EU Asia Other

Press releases

 • 2013-01-25

  Jays sluter avtal med Carphone Warehouse för Storbritannien

  Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) fortsätter sin internationella expansion och sluter nu avtal med en av de största brittiska detaljisterna inom telekom, Carphone Warehouse Group PLC, om distribution av en bred produktlinje i Storbritannien.

  Read more

 • 2012-12-17

  JAYS tar Mobile Music till Taiwan

  Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) har sedan tidigare en stark närvaro i Asien och stärker nu detta ytterligare med ett kraftfullt insteg i Taiwan, tillsammans med den betydande distributören inom telekom, E-Sentra.

  Read more

 • 2012-12-14

  Jays visar kraftigt ökad vinst för andra kvartalet

  Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) publicerar idag sin delårsrapport för perioden Maj - Oktober 2012 och redovisar fortsatt stark tillväxt och ökad vinst för andra kvartalet.

  Read more

 • 2012-11-15

  JAYS Mobile Music lanseras i Italien

  Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) stärker nu sin ställning ytterligare i Europa och sluter avtal med ledande distributör inom high-end audio, Sounders Ltd., på den italienska marknaden.

  Read more

 • 2012-11-09

  JAYS Mobile Music expanderar i Asien & Stillahavsregionen

  Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) tar nu ytterligare steg mot att etablera en långsiktig närvaro i Asien & Stillahavsregionen och sluter ett avtal med den australiensiska distributören Powermove.

  Read more

< Newer releases Older releases >

Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout