Select your region

Close Sweden EU Asia Other

Press releases

2014-02-11

Jays hyllade modell a-JAYS Five för Windows Phone blir tillgänglig hos Microsoft Retail Stores i USA

Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) stärker sin position på den amerikanska marknaden genom ett samarbete med Microsoft Retail Stores. Bolagets hyllade modell a-JAYS Five blir nu tillgänglig i mjukvarutillverkarens egna butiker med bred spridning över hela USA.

Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) gör nu sin hyllade modell a-JAYS Five för Windows Phone tillgänglig i Microsoft Retail Stores i USA. Modellen som är utformad speciellt för Windows Phone, med full funktionsstyrning har lanserats officiellt den 9 februari till ett rekommenderat pris om 99 USD. Microsoft Retail Stores erbjuder ett sortiment av utvalda produkter, såsom bl.a.; Windows 8.1 PCs, tablets, Windows Phones, Kinect for Xbox One, Microsoft Office 365.

- Vi är mycket nöjda över att bli uppmärksammade för vår uppriktiga ambition att tillhandahålla stora musikaliska upplevelser för våra användare med vårt iWA-koncept, säger Rune Torbjörnsen, VD Jays AB (publ). Då vi är de första i världen att erbjuda ett headset med full funktionsstyrning för den ständigt växande populationen av Windows Phone-användare, måste vi betrakta detta som en stor framgång för både oss som utvecklare likväl som för våra användare.

För mer information, vänligen kontakta:

Rune Torbjörnsen, VD Jays AB (publ)
Mobil: +46 (0)733-730 770
E-post: rune.torbjornsen@jays.se

< Back

Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout