Select your region

Close Sweden EU Asia Other

Press releases

2017-12-21

Jays inleder partnerskap med HMV Retail Ltd. i Storbritannien

Generellt Pressmeddelande
Svenska hörlurstillverkaren Jays Group AB (publ) inleder samarbete med HMV Retail Ltd., den ledande återförsäljaren av musik, film, spel och teknikprodukter med över 120 butiker runt om i Storbritannien.

Jays Group AB (publ) meddelar ett nytt partnerskap för distribution i Storbritannien med HMV från och med första kvartalet 2018. Avtalet omfattar Jays nuvarande och framtida produktsortiment inklusive ett tiotal SKU’s från a-JAYS, u-JAYS och q-JAYS serien.

HMV’s historia som specialicerad detaljhandel sträcker sig nästan 100 år tillbaka till 1921 när den första butiken öppnade på Oxford Street i London. HMV erbjuder ett brett sortiment av musik, film, spel och teknikprodukter.

“Det är ett stort steg för Jays att etablera sig på den brittiska marknaden med hjälp av en detaljist med den kredibilitet som HMV har. Min uppfattning och erfarenhet av HMV är att de är otroligt professionella som samarbetspartners“, säger Henrik Andersson, VD för Jays Group AB (publ).

“Jag är glad och förväntansfull att lägga till Jays Headphones till vårt sortiment för 2018, jag är säker på att våra kunder kommer uppskatta Jays produkter”, säger Dean Millward, Senior Buyer for Technology på HMV.

För mer information, kontakta:
Henrik Andersson, VD
Mobil: +46 761 99 35 55
Email: henrik@jaysheadphones.com

< Back

Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout