Select your region

Close Sweden EU Asia Other

Press releases

2012-11-09

JAYS Mobile Music expanderar i Asien & Stillahavsregionen

Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) tar nu ytterligare steg mot att etablera en långsiktig närvaro i Asien & Stillahavsregionen och sluter ett avtal med den australiensiska distributören Powermove.

Den svenska hörurstillverkaren Jays AB (publ) utökar nu sin närvaro i Asien & Stillhavsregionen med ett nytt avtal med australiensiska distributören Powermove. Jays produktlinje är för närvarande representerad i Australien hos Officeworks, Bing Lee, Harvey Normans butiker samt specialistbutiker som Jaben Audio och Volume. Med avtalet följer att JAYS nu också kommer att säljas i Vodafones butiker över Australien. Vodafone Australia har närmare 8 miljoner abonnenter och kommer inledningsvis att erbjuda a-JAYS One+ inom konceptet JAYS Mobile Music.

– Asien & Stillahavsregionen är en mycket dynamisk och intressant marknad för oss. Bara Australien har med sin befolkning på 22 miljoner innevånare passerat en hundraprocentig marknadspenetration med 22,5 miljoner abonnenter och vi kan naturligtvis se de tomrum vi har att fylla här med våra produkter, säger Rune Torbjörnsen VD Jays AB (publ). Den australiensiska marknaden har även visat sig finansiellt stark på senare tid, vilket gör denna expansion än mer naturlig för vårt bolag. Detta samarbete med Powermove ger oss intressanta möjligheter att tillhandahålla svenska, passionerade och innovativa högkvalitativa och musikaliska tillbehör för en upplevelse av JAYS Mobile Music.

För mer information, vänligen kontakta:
Rune Torbjörnsen, VD Jays AB (publ)
Mobil: +46 (0)733-730 770
E-mail: rune.torbjornsen@jays.se

< Back

Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout