Select your region

Close Sweden EU Asia Other

Press releases

2015-07-20

Nya referenshörluren q-JAYS finns nu tillgänglig för försäljning

Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) meddelar att q-JAYS - världens minsta hörlur med utbytbara kablar och en ny referens för precisionsljud och ljudteknik - nu finns tillgänglig för försäljning.

Den andra generationen av referenshörluren q-JAYS finns nu tillgänglig för försäljning. Produkten är utrustad med specialgjorda dubbla balanserade armaturhögtalare, en solid konstruktion gjuten i rostfritt stål samt utbytbara kablar för iOS, Windows och Android.

”q-JAYS innovativa udd sätter en ny standard för ljudindustrin” säger Rune Torbjörnsen, VD för Jays AB (publ). ”Att producera en q-JAYS tar över 40 timmar och det är denna fullständiga och kompromisslösa strävan efter att skapa den bästa tänkbara produkten som skiljer oss från andra. q-JAYS markerar essensen i vår affär och vilket typ av bolag vi är och vi är nu glada att nu kunna erbjuda denna efterlängtade produkt till våra konsumenter.”

q-JAYS finns tillgänglig för försäljning över www.jays.se och ett selekterat utbud av återförsäljare, med pris 3700 SEK.

http://www.jays.se/press/press-gallery/q-jays

För mer information, vänligen kontakta:
Rune Torbjörnsen, VD Jays AB (publ)
Mobil: +46 (0)733-730 770
E-post: rune.torbjornsen@jays.se

< Back

Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout